Nitek ApS

Tlf.: 75 53 9​6 28

Email: jvn@nitek.dk

​​✮ Professionel Maskiningeniør

✮ Maskinkonstruktion i høj kvalitet

✮ Service og Kvalitet siden 2002

Maskinkonstruktion og produktionsoptimering

Hos Nitek ApS i Kolding nær Fredericia og Vejle har vi stor erfaring med maskinkonstruktion. Vi benytter primært SolidWorks, men vi har også stor erfaring med AutoCAD og Solid Edge. 

Opgaver med maskinkonstruktion består typisk af udvikling af produktionsudstyr, men det kan også være produktionsoptimering af en nyere eller ældre produktion.

Detaljeret specifikation sikrer ordentlig maskinkonstruktion

Vi starter typisk med at udarbejde en detaljeret kravspecifikation, når vi skal udvikle produktionsudstyr sammen med vores kunder. Dermed sikrer vi, at alle parter har en klar ide om opgavens indhold. 

Det skaber altid de bedste rammer for et succesfuldt projektforløb omkring alle former for maskinkonstruktion. Vi arbejder gerne med SolidWorks, AutoCAD og Solid Edge.

Vi tilbyder også produktionsoptimering i forbindelse med konstruktion af maskiner. Det betyder, at vi laver et eftersyn af jeres produktion med henblik på at finde alternative løsninger, som udvider produktionsmulighederne. Vi kan også hjælpe med at finde en løsning på et konkret behov, eller ligefrem tage udfordringen op på en hidtil uløst problemstilling.

Kontakt os for at få et tilbud på en maskinopgave

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om maskinkonstruktion og produktionsoptimering. Vi har stor erfaring med alt fra produktudvikling og prototyper til konstruktion og produktionsoptimering. Vi laver både produktionsudstyr og andre specialmaskiner.

Du kan ringe på telefon 75 53 96 28 for at få en drøftelse om jeres ønsker og behov. Eller du kan sende en e-mail til os på jvn@nitek.dk. Du må gerne vedhæfte tegninger, hvis du har det.​