Nitek ApS

Tlf.: 75 53 9​6 28

Email: jvn@nitek.dk

​​✮ Professionel Maskiningeniør

✮ Maskinkonstruktion i høj kvalitet

✮ Service og Kvalitet siden 2002

Mekanisk konstruktion og udvikling af produktionsudstyr

Hos Nitek ApS i Kolding nær Vejle og Fredericia udfører vi forskellige former for mekanisk konstruktion i forbindelse med blandt andet udvikling af test- og produktionsudstyr. Vi benytter især SolidWorks, men også AutoCAD og Solid Edge, når vi beskæftiger os med udvikling og mekanisk konstruktion.

Udarbejder dokumentation ved mekanisk konstruktion

​Vi har stor erfaring med udvikling af produkter, produktionsudstyr og testudstyr, og vi varetager naturligvis al nødvendig dimensionering, beregninger og dokumentation. 

Mekanisk konstruktion kan være reverse engineering, udfoldning af dobbeltkrumme emner og overbuk af 3D-modeller samt kompositkonstruktion, design og formgivning af komplekse flader. Derudover laver vi illustrationer og animationer, som skal bruges til salg eller montage samt andre formål.

Vi starter normalt med at lave en detaljeret kravspecifikation, når vi skal udvikle produkter, produktionsudstyr og testudstyr sammen med kunderne.

​Det skaber en større sikkerhed for, at alle involverede parter får en klar ide om indholdet i opgaven i forbindelse med mekanisk konstruktion. Den detaljerede kravspecifikation skaber med andre ord de bedste rammer for et succesfuldt projektforløb.

Kontakt os for at få mere at vide om konstruktion

​Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for udvikling af produkter, produktionsudstyr og testudstyr. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på produktudvikling og mekanisk konstruktion.

Du kan skrive til os på jvn@nitek.dk, eller du kan ringe til os på telefon 75 53 96 28 for at aftale nærmere eller for at drøfte jeres ønsker og behov.​