Nitek ApS

Tlf.: 75 53 9​6 28

Email: jvn@nitek.dk

​​✮ Professionel Maskiningeniør

✮ Maskinkonstruktion i høj kvalitet

✮ Service og Kvalitet siden 2002

Mekanisk produktudvikling og fremstilling af prototyper

Hos Nitek ApS i Kolding nær Vejle og Fredericia har vi opnået en stor erfaring med mekanisk produktudvikling inden for maskindele og maskiner samt produktmodning. Vi er gerne med hele vejen fra ide til produkt, ligesom vi gerne fremstiller en prototype model i forbindelse med mekanisk produktudvikling.

Et succesfuldt forløb ved mekanisk produktudvikling

​Vi benytter SolidWorks samt AutoCAD og Solid Edge i forbindelse med koncept udvikling og mekanisk produktudvikling, og vi kan lave både prototype 3D og konkret prototype fremstilling. 

Prototypen giver dig et billede af funktionen, og det kan også bruges, hvis du skal præsentere ideen for nuværende eller potentielle samarbejdspartnere.​

Vi hjælper med hele vejen fra ide, skitse og tegning til prototype, fremstilling og produktionsoptimering. 

​Vi starter naturligvis med en detaljeret kravspecifikation. Det skaber en langt større sikkerhed for, at vi alle sammen har en klar ide om, hvad formålet er med mekanisk produktudvikling. Dette sikrer i det hele taget et succesfuldt projektforløb.

Få mere at vide om udvikling af prototyper og produkter

​Hvis du har en god ide, som du ønsker at få realiseret, kan vi hjælpe med at føre den ud i livet. Som maskiningeniør har vi hjulpet mange kunder i gang med udvikling af koncepter og produkter. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på mekanisk produktudvikling og fremstilling af prototyper.

Du kan skrive til jvn@nitek.dk, eller du kan ringe på telefon 75 53 96 28 for at høre nærmere eller for at aftale det videre forløb.